Din målare i Trollhättan

MM Måleriservice AB utför allt inom byggnadsmåleri åt såväl privatpersoner som byggföretag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Trollhättan med omnejd. Med 35 års erfarenhet.

Renovera

Piffa upp ditt gamla hem eller renovera den lägenhet du ska flytta till, vi utför både små såväl som stora renoveringar. Från badrum och wc till kök, för oss är det en självklarhet att efterlämna ett resultat som förverkligar dina drömmar.

Yttre och inre underhåll

Underhåll av fastighet är en av de viktigaste delarna i en bostadsrättsförenings verksamhet. Blir det löpande underhållet eftersatt kommer fastigheten så småningom att förfalla. Vi utför allt från små, akuta ärenden till kontinuerlig service med löpande avtal.

Fasadmålning

En bra fasadmålning ökar både husets livslängd samtidigt som dess intryck förändras till det bättre. Vi utför fasadmålningar till ett bra pris i Trollhättan åt både privatpersoner och företag, och vi hjälper mer än gärna till att välja kulör.

Fönstermålning

Vi erbjuder helhetslösningar inom fönstermålning i Trollhättan, från slipning och målning till skyddsarbete. Som experter på äldre fönster är vi det självklara valet när du har fönster som du vill måla om för att bibehålla deras skönhet och funktion.

Tapetsera

Våra välutbildade och erfarna målare utför målning och tapetsering i Trollhättan till en låg kostnad. Oavsett om du vill tapetsera en fondvägg i köket eller måla om hela lägenheten erbjuder vi ett bra sortiment av både färg och tapeter.

Våtrumsmålning

Med MM Måleriservice AB i Trollhättan får du ett garanterat vackert våtrum. Oavsett om du vill måla om tvättstuga eller toalett, bad- eller duschrum säkerställer vi att resultatet blir precis så som du vill ha det. 

Golvmålning

Vi ser till att måla golven så att de klarar av det slitage som sker i vardagen. Det kan vara allt från golv i sommarstugan, till  garage eller på kontoret. Kontakta oss om ni har några frågor om golvmålning.